1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 20:53
ΒόλοςΤοπικά

Μπέος προς Κασσελάκη: «Ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα – Με εκλέγει ο λαός»


Ανακοίνωση απάντηση προς τον Στέφανο Κασσελάκη έστειλε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ, ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»

Νωρίτερα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε απευθυνθεί προς τον Πρωθυπουργό, ζητώντας του «να άρει τη στήριξη του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου», με αφορμή τον διαπληκτισμό του δημάρχου με κατοίκους της Αλλης Μεριάς, κατά την ώρα αυτοψίας στα έργα.