1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 20:44
ΜαγνησίαΤοπικά

Απεργία: Τέσσερις συγκεντρώσεις στον Βόλο – Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις


Παραλύει η χώρα σήμερα Τετάρτη (09.11.2022) εξαιτίας της απεργίας που έχουν εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ θα παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις από τους εργαζόμενους.

Στην απεργία θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις υπηρεσίες του δημοσίου, σε εφορίες, σχολεία, πολεοδομίες, νομαρχίες, δήμους, ενώ θα πάρουν μέρος οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τέσσερις συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στον Βόλο. Η πρώτη διοργανώνεται από το Εργατικό Κέντρο και την ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Ελευθερίας στις 10.00 το πρωί.

Η δεύτερη αφορά στο ΠΑΜΕ την ίδια ώρα στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Ξεχωριστή συγκέντρωση οργανώνουν διάφορες συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έξω από το Ταχυδρομείο, ενώ ΟΕΒΕΜ και Εμπορικός Σύλλογος διοργανώνουν τη δική τους συγκέντρωση στις 18.00 το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο.
Το ραδιοταξί Volos Taxi, θα συμμετάσχει στη σημερινή κινητοποίηση, με δίωρη στάση από τις 18:00 έως  τις 20:00. Κατά τη διάρκεια της στάσης θα εξυπηρετούνται από το τηλεφωνικό κέντρο μόνο επείγοντα περιστατικά (νοσοκομείο-γιατροί-ΑΜΕΑ).