1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 03:57
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Αδειασμα Ζάχου σε Παπαπέτρο για ΝΔ – Από γκάφα σε γκάφα ο ” Αρχηγός”


Ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, Νίκου Παπαπέτρου, με την οποία επιχειρεί να συνδέσει τις αυριανές ευρωεκλογές με τα τεκταινόμενα στον Δήμο Βόλου και τον Δήμο με τα κόμματα, καλώντας τους πολίτες να αναλογιστούν «ποιοι ευθύνονται για την έκπτωση της δημοκρατίας στην πόλη», προκειμένου να τους καταψηφίσουν, προκάλεσε τριγμούς στη δική του παράταξη, σημειώνει σε σχόλιό του ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η δε αναφορά του στο κυβερνόν κόμμα, προκάλεσε και αντίδραση – πληρωμένη απάντηση από στέλεχος του συνδυασμού του. Κι αυτό γιατί, στον συνδυασμό του κ. Παπαπέτρου, το κυβερνόν κόμμα έχει δώσει στελέχη, μεταξύ των οποίων και τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο.

Η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας, Μπάμπη Ζάχου, μπορεί να μην έχει ονομαστική αναφορά, δείχνει ξεκάθαρα όμως την ενόχλησή του για την ανακοίνωση του επικεφαλής, ο οποίος με όσα αναφέρει, κάνει μέλη της ομάδας του να νιώθουν ότι δεν τα σέβεται για τις πολιτικές τους επιλογές.

Η δήλωση Ζάχου

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Βόλου Μπάμπης Ζάχος, σε δήλωσή του για τις ευρωεκλογές, αναφέρει:
Ως εκλεγμένος επί σειρά ετών στην αυτοδιοίκηση κι αντιλαμβανόμενος όπως κάθε σκεπτόμενος πολίτης τις επερχόμενες Ευρωεκλογές πρέπει να στηριχθούν οι υποψήφιοι που πληρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε η πατρίδα μας να εκπροσωπείται από τους καλύτερους γνώστες του Ευρωπαϊκού γίγνεσθαι. Ο κάθε ένας από εμάς είναι ελεύθερος να σκέπτεται… ΟΧΙ όμως να νομίζει ότι μπορεί να κατευθύνει τους πολίτες ως αγέλη … με συνέπεια να συγχέεται η αρμοδιότητα των θεσμών. Όλα τα άλλα είναι για δημιουργία εντυπώσεων που πολλές φορές δημιουργούν ίντριγκες κ’ αποπροσανατολισμό….