Τοπικά

80χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Πορταριά

Τέλος στη ζωή του, δύο μόλις μέρες μετά την άφιξή του από την Γερμανία, επέλεξε να βάλει ένας 80χρονος Έλληνας, ο οποίος διέμενε τους μισούς μήνες του χρόνου στην Γερμανία και τους άλλους μισούς στην Πορταριά όπου διατηρούσε μεζονέτα σε συγκρότημα κατοικιών.

Ο ηλικιωμένος άντρας, όπως αναφέρει το ert.gr βρέθηκε απαγχονισμένος σήμερα το πρωί, στο γκαράζ της οικίας του, με αυτοσχέδιο βρόγχο (σχοινί) που έδεσε στα κάγκελα μικρού παραθύρου. Δίπλα του υπήρχε μια σκάλα, την οποία ο 80χρονος προφανώς χρησιμοποίησε για να ανέβει στον βρόγχο και στη συνέχεια κλώτσησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 80χρονος ανέμενε και την σύζυγό του, την ερχόμενη Δευτέρα, μετά το Πάσχα των καθολικών. Επειδή δεν έδωσε σημεία ζωής,  η υπεύθυνη του συγκροτήματος κατοικιών ανησύχησε, όπως και η γυναίκα του, η οποία ενώ του τηλεφωνούσε  από τη Γερμανία, δεν απαντούσε.

Λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί η υπεύθυνη των κατοικιών επικοινώνησε με την Αστυνομία, και επί τόπου πήγαν αστυνομικοί, που μπήκαν στο σπίτι με τα κλειδιά της γυναίκας και βρήκαν τον 80χρονο απαγχονισμένο.