Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 01:01
Παραπολιτικά

Συμβαίνουν και αυτά εν Βόλω!






Σχολίαζε μεγαλοφώνως από τις θέσεις του ακροατηρίου ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, και η Κοκκινάκη (ναι σας λέω!) διερωτήθηκε, επίσης μεγαλοφώνως, ποιος είναι αυτός που μιλάει… και τότε ακούστηκε από το βάθος της αιθούσης το βιτριολικό: «Ρε σεις αυτήν την πείραξε τελείως η…ία! Ούτε αναγνωρίζει πλέον…». Επειδή ήταν πολύ πίσω ο «δράστης», το «…ία» δεν ακούστηκε καλά. Πιθανολογούμε ότι θα αναφερόταν στην ηλικία! Άλλωστε σε τι άλλο θα μπορούσε να αναφερόταν;

Θεούλης ο συνεργάτης της θυγατέρας, ονόματι Βαλαρούτσος, αγωνιά αν θα παραμείνουν στην κατοχή του Δήμου τα 100 ποδήλατα του προγράμματος ή θα χαθούν και δεν τα βρει η «αφεντικίνα» του . Και τι φοβάσαι ρε Μιχάλη; Μήπως δεν σ’ ανεβάσουν; Μαθημένος από μπορδέλα είσαι… (διέπρεψε με το ομώνυμο μαγαζί, μη ξεχνιόμαστε)

 

Απογοητευμένοι δηλώνουν κάποιοι από την μικρή συμμετοχή των εμπόρων του Βόλου στην προσπάθεια του συλλόγου τους για εθελοντική αιμοδοσία. Αφελώς βεβαίως. Διότι τι αίμα να δώσουν οι άνθρωποι που τους το έχουν ρουφήξει με το…μπουρί της σόμπας οι δράκουλες της εξουσίας; (και όχι μόνο οι σημερινοί, να είμαστε δίκαιοι)

Πέρασε το καλοκαίρι και εμφανίστηκαν τα πρωτοπαλίκαρα της οικολογίας στην περιοχή. Θα είχαν πεταχτεί Αιδηψό φαίνεται, να φορτώσουν μπαταρίες, να αντέξουν τους αγώνες του χειμώνα… άντε γιατί μας έλειψε πολύ το χιούμορ τους (μπρρρ…)