Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:18
ΠαραπολιτικάΧωρίς κατηγορία

«Φτύσιμο» στην Παπανάτσιου






Τέτοια υποτίμηση είμαι σίγουρος ότι δεν θα την περίμενε στη ζωή της η υφυπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπανάτσιου, που τόλμησε να ισχυριστεί πως «δεν υπάρχει κεντροαριστερά αλλά κάποιοι που ξεδιάντροπα αυτοτοποθετούνται στο «ακραίο κέντρο»! Και εκεί, λοιπόν, που θα περίμενε κανείς να της απαντήσουν οι μορφές, ιστορικές τε και σύγχρονες, του χώρου, πήρε απαντήσεις από ποιους νομίζετε; Από τον Γιάννη Αναστασίου και τον Αγγελο Αγραφιώτη!!! Κοινώς οι παλιοΠΑΣΟΚοι την…έφτυσαν!

Ο Γιαννάκος, πάντως, ως κάτοχος μεταπτυχιακού, ήταν περισσότερο εντυπωσιακός από τον σεκιουριτά του σοσιαλισμού, Αγγελο. Δεινός χειριστής της γλώσσας έγραψε στην απάντησή του: «Η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου δικαιούται της πολιτικής μας συμπάθειας, ως υπεύθυνη συλλογής τόσων ξεδιάντροπων δις ευρώ φόρων, από τους απλούς Έλληνες…». Εμείς βέβαια δεν καταλάβαμε γιατί η Παπανάτσιου δικαιούται της πολιτικής του συμπάθειας, αλλά για να το λέει… μάλλον θα ήθελε να την ειρωνευτεί ο γίγας, αλλά δεν του βγήκε… σημασία πάντα έχει το οξύτατο πνεύμα του…

Το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, δεν φαίνεται να εκτιμούν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ… για αυτό και γράφει στην καλή εφημερίδα η Βάσω Κυριαζή σε σχόλιο με τίτλο ΞΕΦΥΓΕ: «Ξέφυγε τελείως ο πολιτευτής που αυτοσυστήνεται ως ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Μαγνησία.

Έφτασε να κουνάει το δάχτυλο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb μέχρι στον σύζυγο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, διότι ο κ. Ανδρέας Τσούνης, κοινοποίησε ένα επαινετικό σχόλιο που αφορούσε στον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ, Σπύρο Καρανικόλα και στο οποίο επισημαίνονταν πως ο  νεαρός δικηγόρος έλκει την καταγωγή του από τον Βόλο, είναι εκ των στενών συνεργατών της κ. Γεννηματά και πιθανότατα θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ο πολιτευτής  αισθάνθηκε θιγμένος και άρχισε τις «υποδείξεις» με αποτέλεσμα  στη Χαριλάου Τρικούπη να πνέουν μένεα με αυτή τη συμπεριφορά, την οποία χαρακτήριζαν απαράδεκτο ατόπημα».

Και επειδή είναι κρίμα να απολαμβάνουμε μόνο εμείς τις αναρτήσεις του Γιαννάκου, που ξεχειλίζουν από σεμνότητα και μετριοφροσύνη, σας παραθέτω το υστερόγραφο από την ανάρτηση – διαμαρτυρία του: «ΥΓ: «Καθώς πέραν της ιδιότητας του πολιτικού στελέχους έχω και αυτή του δημοσιογράφου, επισημαίνω, ότι, τα επικοινωνιακά καμώματα οποιουδήποτε φέρελπι (σ.σ. Γιαννάκο μου επίρρημα είναι ή κλίνεται;) πολιτικού προσώπου, ή τοπικού καναλάρχη στην περιοχή, είμαι υποχρεωμένος πρωτίστως σεβόμενος την δημοσιογραφική μου πορεία και τους δημοκρατικούς μου αγώνες σε αυτή τη πόλη, να τα επισημαίνω και θα το κάνω».