Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:48
Παραπολιτικά

Μαύρες γιορτές εξ αιτίας του… Λάκη!..






Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν, και με συνέπεια συνεχίζουν να επιχειρούν, να αμαυρώσουν και να υποβαθμίσουν την υπέροχη γιορτινή εικόνα που η πόλη του Βόλου έχει στα μάτια όλης της Ελλάδας στα χρόνια της Δημαρχίας του Αχιλλέα Μπέου. Και ενώ δεν τον πέτυχαν τιτάνες της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, όπως πχ. ο Διαμαντένιας, ο Μπάμπης ο Ζάχος ή ο μικρός Ιάσονας, έρχεται τώρα να την απειλήσει ο αδυσώπητος Λάκης, το πρώην παιδί θαύμα της σοσιαλιστικής επανάστασης.

Και μάλιστα αν πιστέψουμε την εντελώς τυχαία (είμαι σίγουρος) διαρροή σε τοπική εφημερίδα δεν απειλείται μόνο η εικόνα της πόλης, αλλά συνολικά η γιορτινή διάθεση των συμπολιτών που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου του 2017 όχι την έλευση του Αι Βασίλη, αλλά την απόφαση του Λάκη Παπατόλια…

Για το αν, κατά το σχόλιο – «είδηση», «θα παραιτηθεί από το ΑΣΕΠ, για τη θέση του επικεφαλής της κυβερνητικής παράταξης στις περιφερειακές του 2019 στη Θεσσαλία, όπως τον προτρέπει το αθηναϊκό κέντρο» (προφανώς δεν τον άντεξαν ούτε εκεί και μας τον στέλνουν πίσω)… Φοβερό; άντε να κάνεις γιορτές χωρίς να ξέρεις ν θα πολιτευτεί τελικά στην Περιφέρεια ο Λάκης!