Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:18
LIFE

Χωρίζουν Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο






Τίτλοι τέλους στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο;

Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία με πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας να αναφέρει ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epoca», η 31χρονη «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους πήγαινε από το κακό… στο χειρότερο. Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει ότι «υποφέρουν».

Ωστόσο όπως τονίζει η «Epoca», οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως κρίση είναι… θα περάσει, και στο τέλος θα τα ξαναβρούν.

«Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση», ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Τα δημοσιεύματα όλο και πληθαίνουν γύρω από την είδηση βόμβα, ενώ ο γερμανικός Τύπος αναφέρει ότι η Αθηνά Ωνάση είχε πιάσει επ αυτοφώρω τον άντρα της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου. Το ίδιο ρεπορτάζ επισημαίνει ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, ούσα φανερά αδυνατισμένη. Υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες» βέβαια που μιλούν για κρίση στη σχέση, λόγω του ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποκτήσει ένα παιδί.