Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:01
Τοπικά

Χορήγηση υποτροφιών για τρίτη συνεχή χρονιά σε 15 φοιτητές της Μαγνησίας απο την ΕΒΟΛ






Απόφαση για την χορήγηση υποτροφιών για τρίτη συνεχή χρονιά σε 15 φοιτητές της Μαγνησίας, έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Βόλου, ενώ σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται και το Φωτοβολταϊκό Πάρκο στο Στεφανοβίκειο, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου και της ΕΒΟΛ Νικήτας Πρίντζος, το 2017 για την συνεταιριστή οργάνωση ήταν καλό με αύξηση του τζίρου και των κερδών και για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να χορηγήσει για τρίτη συνεχή χρονιά υποτροφίες σε 15 απόφοιτους Λυκείων του Ν. Μαγνησίας που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και θα σπουδάσουν σε πόλεις εκτός Θεσσαλίας.
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου ανακοίνωσε ότι η επένδυση του Φωτοβολταϊκού Πάρκου της οργάνωσης στο Στεφανοβίκειο ολοκληρώθηκε και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η σύνδεσή του με το δίκτυο της ΔΕΗ, ενώ τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί.
Ο κ. Πρίντζος ανέφερε ότι πρόκειται για μια καλή επένδυση για λογαριασμό της ΕΒΟΛ, καθώς το πάρκο είναι δυναμικότητας 500 KW και η παραγόμενη ενέργεια τα συμψηφίζεται με την κατανάλωση του εργοστασίου στο Βόλο, καλύπτοντας το 50% των αναγκών.