Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 21:55
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από την τελευταία επίθεση σε εφοριακό -Την έλουσαν με μείγμα κρέπας (photo)






Μετά την είδηση ότι καταστηματάρχης περιέλουσε με κρέμα κρέπας γυναίκα εφοριακό στην Λευκάδα, στην δημοσιότητα έρχεται και φωτογραφία που επιβεβαιώνει το γεγονός.

Στη  φωτογραφία που δημοσίευσε το Lefkasnews.gr φαίνεται η γυναίκα να είναι λουσμένη με μείγμα από κρέπα σε όλο της το κεφάλι, την ώρα που γινόταν εφοριακό έλεγχος στην τοπική επιχείρηση.

Τι συνέβη

Ενώ εφοριακοί στην Λευκάδα επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε κατάστημα, ο καταστηματάρχης έλουσε με ζύμη από κρέπας μία γυναίκα εφοριακό. Ο καταστηματάρχης μετά την επίθεση στους ελεγκτές τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με το lefkadapress το περιστατικό έγινε το βράδυ της Παρασκευής. Η αστυνομία που έσπευσε έκλεισε το κατάστημα και συνέλαβε τον επιχειρηματία. Οι εφοριακοί που υπέστησαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, νομίζουν ότι με ύβρεις, απειλές και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένους ανθρώπους, θα αποφύγουν τον έλεγχο. Αυταπατώνται όμως και οι συνέπειες που υφίστανται είναι πολλαπλές». Πρόσθεσε  δεότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου.

Οπως είπε, το περιστατικό διερευνάται ενώ ανέφερε ότι  προετοιμάζονται μέτρα για την περαιτέρω προστασία των ελεγκτών προκειμένου να διενεργούν απρόσκοπτα τους ελέγχους.

«Η ΑΑΔΕ ασχολείται με όλο το φάσμα της φοροδιαφυγής. Εκτός από τους προληπτικούς ελέγχους πάμε και στοχευμένα μέσω διασταυρώσεων των στοιχείων» συμπλήρωσε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ και πρόσθεσε ότι σύντομα θα υπάρχουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: iefimerida.gr