Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 11:17
Αθλητικά

Πίτου Γκαρσία: «Είχαμε πίστη και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ»






Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΝΠΣ Βόλου, Πίτου Γκαρσία και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του με 4-2 επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Δεν περίμενε κανείς αυτό το σκορ (σ.σ. 4-2). Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως, για κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι το πιο όμορφο άθλημα στον κόσμο. Εμείς είχαμε πίστη στην ομάδα μας, όμως, το να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ που είναι δύο κατηγορίες επάνω με τόσο μεγάλα συμβόλαια δεν το περιμέναμε. Από τη στιγμή, όμως, που το πιστέψαμε και κάναμε το παιχνίδι μας δεν φάνηκε ούτε η διαφορά ονόματος, ούτε η διαφορά κατηγορίας. Στο ποδόσφαιρο όταν αρχίζει το 90λεπτο δεν μετρούν τα υπόλοιπα και το αποδείξαμε άλλη μια φορά».

Για τον Ομάρ Ελ Καντουρί: «Τον είδα αλλά δεν έδωσα σημασία. Κοιτούσα μόνο τη δουλειά μου και την ομάδα μου. Για να παίζει στον ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μεγάλο ταλέντο και όνομα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Μακάρι να το πάρει. Είναι κουραστικό να το παίρνει συνέχεια ο Ολυμπιακός και, μάλιστα, από νωρίς και με μεγάλη διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό για το ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχει ανταγωνισμός. Σκοπός του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Γι’ αυτό ξοδεύει τόσα χρήματα και παίρνει τέτοιους παίκτες. Μακάρι να το καταφέρει γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε: «Συνολικά ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Δεν έχει τον ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Σαν ομάδα είναι πολύ καλή. Έκανε φάσεις. Δεν περίμενα αυτό το σκορ. Ευτυχώς ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε καλή μέρα και εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι μπροστά».