Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 20:41
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Φραστικό επεισόδιο Αγοραστού – Γούσιου στα πολιτικά προικιά της θυγατέρας;






Και αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λεμονής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτει επεισόδιο Αγοραστού – Γούσιου, στην τελετή ανακήρυξης υποψηφιότητας της θυγατέρας του Βαγγέλη Καπούλα. Γράφει λοιπόν, με τίτλο “Βαγγέλης Γούσιος, ο Σουζλόφ της κορτσούλας”:

Θερμό επεισόδιο έγινε μεταξύ του περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστού και του Βαγγέλη Γούσιου.  Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε η ομιλία του Κώστα Αγοραστού, στην εκδήλωση της Νάνσης Καπούλα.
Κατεβαίνοντας από το βήμα συναντήθηκαν και κύριος Γούσιος σε πολύ έντονο τόνο και απευθυνόμενος προς τον κύριο Αγοραστό, ζητούσε τον λόγο ότι τάχα δεν είπε και δεν τόνισε έντονα το καλή επιτυχία στη Νάνση Καπούλα.
Καλά θα διερωτηθεί κάποιος εκεί δεν πήγε ο Αγοραστός για να στηρίξει την κορτσούλα, θέλει δεν θέλει , τι θέλουν και ζητούν τα ρέστα;
Σημειωτέον δε ότι όλοι οι περιφεριακοί σύμβουλοι είχαν επιστρατευτεί και ήταν παρόνυτες με εξαίρεση τον Κώστα Χαλέβα και τον Αργύρη Κοπάνα, που για πολύ προσωπικούς λόγους απείχαν.
Ο διαπληκτισμός κράτησε αρκετά λεπτά και ήταν ιδιαίτερα έντονος.
Ο προπηλακισμός του περιφερειάρχη μας ανεπίτρεπτος και μάλιστα μέσα σε μια κομματική εκδήλωση, από το σύμβουλο της κύριας Νάνσης Καπούλα.
Άλλο τίτλο πέραν του συμβουλάτορα της Νάνσης δεν μπορούμε να δώσουμε στον κύριο Γούσιο .
Αλήθεια ποιος είναι ο κύριος Γούσιος, που με περίσσιο θράσος δίνει οδηγίες και εντολές προς τον εκλεγμένο περιφερειάρχη για το τι θα πει και πως θα το πει λες και είναι ο Αγοραστος κάποιος υποτακτικός του;
Είναι εκλεγμένος ο κύριος Γούσιος σε κάποιο κομματικό όργανο;

Είναι εκλεγμένος στην περιφέρεια ;
Είναι εκλεγμένος στον Δήμο;
Είναι εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό συμβούλιο;
Αντιπροσωπεύει κάποιο σωματείο η συνδικαλιστική ένωση;
Έστω κάποιο σύλλογο ή φορέα;
Ένα μεγάλο Όχι σε όλα τα παραπάνω.
Πριν 12 χρόνια είχε κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κυριάκο Μήτρου αλλά δεν εξελέγη.
Πριν 8 χρόνια είχε κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού αλλά και πάλι δεν εξελέγη

Αντιπροσωπεύει απλά τον εαυτό του και με την ιδιότητα του συμβουλάτορα της κορτσούλας μας πήρε το θάρρος να κάνει ρόμπα τον περιφερειάρχη μας.
Ζούμε αλήθεια απίστευτες τραγελαφικές καταστάσεις ξανά.
Και λέω ξανά, γιατί για κάποιους από μας, που έχουμε ζήσει στο πετσί μας, την παντοδυναμία του Καπουλιστάν, ήταν τότε, κάτι σύνηθες.

ΥΓ1 Σας το έλεγα αλλά κάποιοι το έπαιρναν αψήφιστα ότι, ενός κακού μύρια έπονται.
Το πρώτο δείγμα το είδατε με την συμπεριφορά τους προς τον περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό.
Θα δείτε πολλά ακόμα μέχρι τις εκλογές.

ΥΓ 2 Βαγγελάκη μου δεν πας καλύτερα καμία βόλτα στο Μέγα Ευύδριο, να σου φρεσκάρει ο καθαρός αέρας το μυαλό και να αφήσεις σε άλλους, τους πολιτικούς σχεδιασμούς και παρεμβάσεις;
Θα σου δώσω και δώρο για να έχεις συντροφιά, την ποιητική συλλογή του Αποστόλου Πάντσα, που εξημερώνει τα πάθη.

ΥΓ 3 Πανικός έχει πιάσει το επιτελείο της κορτσούλας μας, μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Σαββάτου που αριθμούσε (μετρημένα ένα προς ένα) ,195 άτομα !!!