Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:13
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Γιατρός έκαψε με σίδερο τη σύντροφό του






Σοκ προκαλεί η υπόθεση που έρχεται από την Αταλάντη με «πρωταγωνιστή» έναν 52χρονο γιατρό, ο οποίος κατηγορείται ότι έκαψε με σίδερο την 45χρονη γραμματέα του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό. Ο λόγος; Πίστευε ότι εκείνη είχε παράλληλο δεσμό.

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Νέα υπόθεση «Σπυριδούλας» ξετυλίγεται και πάλι αυτή τη φορά στην Αταλάντη. Ένας 52χρονος γιατρός κατηγορείται ότι σιδέρωσε, στην κυριολεξία, την 45χρονη γραμματέα του με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

AdTech AdΌλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος γιατρός που διατηρούσε ιατρείο στην Αταλάντη, υποψιάστηκε ότι η γραμματέας του είχε παράλληλο δεσμό. Έτσι, με ένα ατμοσίδερο της προκάλεσε εγκαύματα δεύτερου βαθμού σε χέρια πόδια πλάτη ακόμη και στο τριχωτό της κεφαλής.

Το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/05/2016). Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 4:00 τα ξημερώματα η 45χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει χτυπήματα και εκχυμώσεις σε σχεδόν ολόκληρο το σώμα και εγκαύματα Β’ βαθμού στους βραχίονες, στους καρπούς, στον ώμο, στις παλάμες και στα δύο χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, τα εγκαύματα προκλήθηκαν από σίδερο ατμού αφού εντοπίστηκαν ακόμη και τα σημάδια του.

Αρχικά, το θύμα θέλοντας να αποφύγει τις κοινωνικές προεκτάσεις κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές ότι δήθεν μπήκαν ληστές στο σπίτι της και με αυτό τον τρόπο την πίεσαν για να τους αποκαλύψει τα κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η άτυχη γυναίκα αποκάλυψε τη φρικτή πραγματικότητα. Άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον 52χρονο, ο οποίος προσήχθη στη δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ο 52χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Λαμίας και η εκδίκαση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για την ερχόμενη Παρασκευή, αν βεβαίως εξασφαλιστούν οι απαραίτητες άδειες λόγω της αποχής των δικηγόρων.