Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 01:53
ΒόλοςΤοπικά

Υποψήφια με τον Αχιλλέα Μπέο η Δανάη Χαριτάκη






Την υποψηφιότητά της με την αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ανακοίνωσε σήμερα, με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η γνωστή πράκτορας ασφαλειών, Δανάη Χαριτάκη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Όταν το διακύβευμα είναι πραγματικά σημαντικό και η πρόσκληση να αγωνιστείς γι αυτό έρχεται από προσωπικότητες, όπως ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, οι όποιες δυσκολίες και αναστολές παραμερίζονται και η συμμετοχή στον αγώνα είναι επιβεβλημένη.

Ετσι παρά την αρχική μου πρόθεση να μην κατέλθω υποψήφια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναθεώρησα την άποψη μου και σήμερα δηλώνω ότι μετέχω και πάλι του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να συνεισφέρω στην κοινή προσπάθεια για την αναγεννητική προσπάθεια για την πόλη, που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται με το ίδιο μεράκι και μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Αλλωστε οι προσωπικές επιλογές οφείλουν να παραμερίζουν όταν έρχονται απέναντι από επιλογές που έχουν να κάνουν με αρχές και αξίες που διαμορφώνουν το μέλλον και την προοπτική μιας πόλης, όπως ο Βόλος που αγαπούμε, ο Βόλος που ονειρευόμαστε.