Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποδοχή ηρώων στο μπλόκο της Νίκαιας για τους αγρότες που πήγαν στην Αθήνα (video)






Αποθεώθηκαν οι αγρότες που πήγαν στο Σύνταγμα από τους συναδέλφους τους στο μπλόκο της Νίκαιας, που χειροκροτούσαν όσους επέβαιναν στα τρακτέρ.

Οι αγρότες με τα 18 τρακτέρ διένυσαν 700 χιλιόμετρα προκειμένου να πάνε και να επιστρέψουν από την Αθήνα, με σκοπό να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό, η αποδοχή από το μπλόκο της Νίκαιας ήταν μεγαλοπρεπής, με χειροκροτήματα και πανό.

Αυτήν ακριβώς τη βούληση, επισήμανε με δηλώσεις του και ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

«Πιστεύουμε αποτιμώντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις των Αθηνών, ότι ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όλο το αγροτικό κίνημα της χώρας», είπε και συνέχισε: «Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές με την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα που μαζί με τη μαζική παρουσία των αγροτών υπογράμμισαν την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα, όπως και το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας. Έχουμε την πεποίθηση ότι στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες και θα συνεχίσουμε από τα μπλόκα της μικρομεσαίας αγροτιάς την κλιμάκωση του αγώνα μας, μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα που έχουμε θέσει για την επιβίωσή μας».

Να σημειωθεί πως το απόγευμα της Δευτέρας οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν τις παραπέρα μορφές κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους