Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 23:02
ΒόλοςΤοπικά

Το ωράριο των καταστημάτων στον Βόλο – Ανοιχτά και σήμερα






Tα καταστήματα συνεχίζουν το εορταστικό τους ωράριο λειτουργίας και σήμερα, Κυριακή, 30/12 θα λειτουργήσουν από τις 11 π.μ. έως 6 μ.μ. Αύριο, Δευτέρα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από 9 το πρωί έως τις 6 μ.μ. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και την Τετάρτη 2/1 τα καταστήματα θα είναι κλειστά.
Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής, που θα κλείσουν τα καταστήματα, ο Εμπορικός Σύλλογος θα καλέσει τον κόσμο να αποχαιρετίσει το 2018 με χαρτοπόλεμο και πολύ μουσική, που θα παίζει dj και θα ακούγεται σε όλη την εμπορική αγορά.

Στον Αλμυρό
Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στον Αλμυρό είναι το εξής:
Κυριακή 30/12 από 11 π.μ. έως 6 μ.μ. και Δευτέρα 31/12 από 9 π.μ. έως 6 μ.μ. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Τα κρεοπωλεία
Από το Σωματείο Κρεοπωλών Βόλου έχει γνωστοποιηθεί το εορταστικό ωράριο που ισχύει στα καταστήματα του σωματείου, οπότε σήμερα Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν από 10π.μ. έως 9μ.μ. Ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το βράδυ θα μείνουν και τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου ενώ την Τρίτη 1 Ιανουαρίου (Πρωτοχρονιά) και την επόμενη ημέρα θα παραμείνουν κλειστά.