Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 15:49
Αθλητικά

Τι ομαδάρα είναι αυτή; Ο Βόλος συνέτριψε τον Πλατανιά






Στα χαρτιά ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Μέσα στο γήπεδο όμως ο Βόλος συνέτριψε με 3-1 τον Πλατανιά μετατρέποντας ένα αμφίρροπο (στα χαρτιά) αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο.

Οι «κυανέρυθροι» του Βόλου ήταν καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και και ειδικά στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν στο 12ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Γκαλίτσιου έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.

Η πίεση του Βόλου συνεχίστηκε, με τον Βασίλη Μάντζη να χρίζεται και πάλι σκόρερ στο 33ο λεπτό με κεφαλιά και πάλι έπειτα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 44ο λεπτό ο Λούκας Γκαρσία με ένα άπιαστο σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Βόλου.

Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν να μειώσει στ 55ο λεπτό με τον Μπιανκόνι, αν και ο Βόλος συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο (71′ Δόρης), Ηλιόπουλος (78′ Πίσπας), Μάντζης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης, Σινγκ (Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (64′ Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.