Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 17:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικό πόρισμα για Ζακ Κωστόπουλο: Πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από τα τραύματα






Παραδίδεται αυτή την ώρα στην οικογένεια και στην αστυνομία το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, στις 21 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, έξω από κοσμηματοπωλείο της οδού Γλαδστώνος.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο 33χρονος Ζακ πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα. Το πόρισμα μαζί με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία αναμένεται πλέον να διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις

Υπενθυμίζεται ότι χθες υπήρξε ανατροπή των δεδομένων, αφού σύμφωνα με την εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, δεν βρέθηκε ίχνος από ναρκωτικά στο αίμα του.

Στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαΐνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία.

Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Εγγραφο από το πόρισμα 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr