Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 11:45
ΒόλοςΤοπικά

Τα σκ…αν τα πουλέν του Μπουκώρου στο συνδικαλισμό!






Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σκίασε, προσωρινά τουλάχιστον, το κάζο, κάποιοι μιλάνε για ξεφτίλα, της τοπικής οργάνωσης του κόμματος και της συνδικαλιστικής της παράταξης (ΔΑΚΕ) στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Βόλου. Μάλιστα, με προφανείς παρεμβάσεις, στην πλειονότητα των τοπικών ΜΜΕ “πνίγηκε” όχι μόνο η εκλογική συντριβή της παράταξης, αλλά και η διάλυση που επικρατεί, αποτελέσματα που εν πολλοίς οφείλονται στις μεθοδεύσεις και τις παρασκηνιακές πρακτικές του μοναδικού βουλευτή του κόμματος στο Νομό, Μπουκώρου!

Και εν προκειμένω η σιγή ήταν αναγκαία για να μπορέσει να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος στο συνέδριο, και έτσι αναδείχθηκε, ως αντιπερισπασμός, η πολύχρονη και κουραστική, πια, αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΚΕ) – ΚΚΕ (ΔΑΣ), που ούτε τους ίδιους πλέον ενδιαφέρει! Ομως τέτοιες εξελίξεις ασφαλώς και δεν μπορούν τελικά να περάσουν απαρατήρητες και να θαφτούν. Ειδικά όταν οι “πρωταγωνιστές” αντί να κρυφτούν, θεωρούν ότι τους οφείλεται και δημόσιο χειροκρότημα για τα επιτεύγματά τους.

Ενδεικτική η οργισμένη ανάρτηση του Γιώργου Λεμονή στο facebook

“Άστραφταν τα φλας για τα δύο μας αστροπελέκια, μετά την τεράστια επιτυχία του Βασιλείου να επανεκλεγεί γενικός γραμματέας στο Εργατικό Κέντρο.

Πλήθος υποτιθέμενων κομματαρχών Νεοδημοκρατών τους δίνουν συγχαρητήρια.

Για ποιο πράγμα τους δίνετε, όμως, συγχαρητήρια δεν μπορώ να καταλάβω..

Εξηγήστε μου κύριοι σας παρακαλώ…

Η Νέα Δημοκρατία καταρρακώθηκε στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν έχει εκπρόσωπο στην ΓΣΕΕ και απώλεσε ακόμα μια έδρα με αποτέλεσμα να είναι το τελευταίο κόμμα στο Εργατικό Κέντρο. Την πέρασε ακόμα και το ΚΚΕ.

Μάλλον συγχαίρουν τον Βασιλείου για τις χιλιάδες ψήφους που πήρε…

Ο Βασιλείου όμως αν θυμάμαι καλά πήρε μόνο 13 ψήφους.

Τι συγχαρητήρια να δώσεις, γι αυτό το επίτευγμα;

Μπάχαλο έγινε μέσα στο εργατικό κέντρο για την εκλογή του νέου προέδρου.

Από τους 4 εκπροσώπους μας στο εργατικό κέντρο αποχώρησαν οι 3 ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα της εκλογής του προεδρείου στο εργατικό κέντρο.

Έμεινε μόνο ο Βασιλείου ο οποίος έκανε κολιγιά με το ΠΑΣΟΚ και ως αντάλλαγμα το ΠΑΣΟΚ του έδωσε την θέση του Γεν. Γραμματέα.

Πρέπει αντί να ντρεπόμαστε να πανηγυρίζουμε γι αυτό ;

Πρέπει οι κύριοι Βασιλείου και Βαΐτσης να είναι δέκτες συγχαρητηρίων ή θα πρέπει να είναι δέκτες της ανοιχτής παλάμης τεντωμένων των δακτύλων από όλους τους Νεοδημοκράτες.

Δημήτρης Βαΐτσης  και Δημήτρης Βασιλείου είναι το δίδυμο της καταστροφής για την Νέα Δημοκρατία και για τους δύσπιστους στο τέλος της σελίδας υπάρχει link με το αναλυτικά ρεπορτάζ  τοπικών εφημερίδων που επιβεβαιώνουν τα όσα λέω.

Έχουν μείνει αλήθεια έστω κάποια ψήγματα πολιτικής ηθικής και ευπρέπειας στο κόμμα μας;

https://e-thessalia.gr/nea-dioikisi-sto-ergatiko-kentro-voloy-tin-erchomeni-evdomada-poioi-eklegontai/

https://e-thessalia.gr/nea-diikisi-sto-ergatiko-kentro-volou-th/

https://www.thessaliatv.gr/news/66739/ekloges-ergatiko-kentro-bolou–proti-dunami-anadeixtike–i-parataksi-tis-paske/

https://www.taxydromos.gr/Topika/317470-prwth-dynamh-h-paske-stis-ekloges-toy-ergatikoy-kentroy.html

https://magnesianews.gr/volos/paske-athlos-i-aftodynamia-sto-ergatiko-kentro-volou.html