Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:20
Αθλητικά

Τα ερωτηματικά του Σούλη εν όψει Ελευσίνας






Πολλά φαίνεται πως είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν στο μυαλό του Σούλη Παπαδόπουλου σε ότι αφορά την αρχική ενδεκάδα. Κι αυτό διότι μετά από καιρό θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους (με εξαίρεση τον τραυματία Νικολιά).
Πάμε όμως να δούμε τι σκέφτεται ο Σούλης για το αυριανό ματς.
Ο Στρατηλάτης είναι σίγουρος κάτω από δοκάρια, όπως σίγουρη είναι και η επιστροφή του Ντάσιου στο κέντρο της άμυνας. Δεδομένη επίσης είναι η χρησιμοποίηση του Χιντζίδη στο αριστερό άκρο, ενώ το δίδυμο Φερνάντες – Νάστου στον άξονα της μεσαίας γραμμής δύσκολα θα σπάσει. Επιπλέον οι Ντεπέτρις, Λεόν και Διαμαντόπουλος δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα.
Πάμε τώρα στα ερωτηματικά. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ένας εκ των Καρρά και Γκουγκούδη με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ενώ για τη θέση δίπλα στο Ντάσιο στο κέντρο της άμυνας θα «κοντραριστούν» Νικολόπουλος και Αρβανίτης με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.
Τέλος για το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, το πιθανότερο είναι να δούμε από την αρχή τον Γουόρντεν, χωρίς όμως να αποκλείεται η επιλογή του Τσιλιγκίρη.
Σε κάθε περίπτωση, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.