Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:19
Θεσσαλία

Συνελήφθη ο «λαστιχάκιας» της Λάρισας






Στη σύλληψη ενός νεαρού Αθηναίου, μετά από πολυήμερες έρευνες, προχώρησαν απόψε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον «λαστιχάκια» της Λάρισας, τον άνθρωπο που επί μήνες «μαχαίρωνε» τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων προκαλώντας τη μήνιν των οδηγών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο νεαρός συλληφθείς είναι πολίτης «πέραν πάσης υποψίας» ενώ δεν έχει επιβεβαιωθεί πως, βρίσκεται στη Λάρισα λόγω σπουδών. Ο νεαρός, τα κίνητρα του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, είχε εξελιχθεί σε βραχνά των οδηγών αφού επιλέγοντας τυχαία τα αυτοκίνητα, κατέστρεφε και τα τέσσερα ελαστικά με τέτοιο τρόπο, υποχρεώνοντας τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. στην αντικατάστασή τους με το ανάλογο κόστος.

Επί μήνες δρούσε σε διάφορες συνοικίες, όπως της Φιλιππούπολης, του Αγ. Θωμά, του Αγ. Αντωνίου – ενίοτε και σε οδούς κεντρικότερων συνοικιών, με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας να «χαρτογραφούν» τις περιοχές δράσης του. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα να περιπολούν κάθε βράδυ στις εν λόγω συνοικίες , έρευνες που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη, του νεαρού δράστη.