Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Τοπικά > Μαγνησία > Δυο ηλικιωμένοι πνίγηκαν σήμερα στην περιοχή του Αλμυρού
Δυο άτομα έχασαν την ζωή τους από πνιγμό σε παραλίες του Αλμυρού και του Πτελεού, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.
Σήμερα το πρωί στην παραλία του Αλμυρού, ένας 71χρονος άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του. Παρά τις προσπάθειες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αργότερα προς το μεσημέρι ένας 60χρονος ανασύρθηκε επίσης χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, στον Πτελεό. Διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για την παροχή πρώτων βοηθειών αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
Προανάκριση για τα δύο περιστατικά διενεργεί το Λιμεναρχείο, ενώ αναμένεται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων.













