Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:40
Παραπολιτικά

Συγκλόνισε ο Αγοραστός: Με εκβίασαν ΜΜΕ! – Οι αποκαλύψεις του ασυμβίβαστου μαχητή






Αίσθηση, όπως πάντα, προκάλεσε και ο περιφερειάρχης Αγοραστός, που αποκάλυψε από του βήματος του συνεδρίου ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, συγκλονίζοντας το ακροατήριο που εσπευσμένα αποχωρούσε από την αίθουσα, είτε για να βρει μια τουαλέτα να ανακουφιστεί (από τη μια η συγκίνηση, από την άλλη η…ηλικία), είτε ένα σύννεφο για να… πέσει από την έκπληξη!

Γι αυτό και προφανώς δεν τον άκουσαν (ή ενδεχομένως να μην το είπε κιόλας) να λέει πως εκείνος ατρόμητος, αγέρωχος και αδάμαστος ουδέποτε υπέκυψε στους εκβιασμούς και πάντα μοίραζε τα διαφημιστικά πακέτα του ΕΣΠΑ και των άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων με τον γνωστό αντικειμενικό τρόπο!

Γιατί μας είναι αδιανόητο ο μεγάλος αυτός μαχητής της πολιτικής και της κοινωνίας να υπέκυψε και ακολουθώντας την δόλια αμερικάνικη ρήση «αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον (εκ)βιασμό, χαλάρωσε και απόλαυσέ τον» να ενέδωσε στις πιέσεις. Αλλωστε ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «…τα fake news είναι «σύγχρονο εργαλείο» δια πάσαν νόσον, αλλά η Περιφέρεια επενδύει στην αλήθεια. «Εκβιασμό έχω υποστεί και εγώ και υπάρχει ένα θέμα που διατρέχει πολλά ΜΜΕ. Υπάρχουν πονηροί που ψάχνουν να βρουν λάθη, κάνουν λάθος αναγνώσεις και διαγνώσεις. Εμείς προσπαθούμε σε όλο αυτό το τοξικό και ανορθόδοξο περιβάλλον να παράγουμε αποτελέσματα και τα καταφέρνουμε. Συνεργαζόμαστε με όλους και κατηγορούμαστε από εκείνους που δεν θέλουν ανάπτυξη αλλά εργάζονται για το «εγώ» τους”, δήλωσε.

Αγοραστός ρε θα λέτε και θα κλαίτε…