Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 17:50
Παραπολιτικά

Η ανάπτυξη και το…φέσι!






Ένα πολιτικο-δημοσιογραφικό πανηγυράκι με τα αναμενόμενα, δηλαδή μηδενικά, αποτελέσματα στήθηκε από χθες στο χώρο του Τσαλαπάτα, με πρωτοβουλία της γνωστής οικογένειας, των φεσαδόρων του Δημοσίου, Καρεκλίδη! Κορυφαίος σταρ του πανηγυριού ο απίθανος Σπίρτζης που αφού εξήγγειλε για πεντηκοστή φορά τα έργα που ΘΑ γίνουν στη Μαγνησία προ(σ)κάλεσε και πάλι τους ξενοδόχους να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να αναπτύξουν το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, άγνωστο γιατί. Λες και μπορεί να γίνει σοβαρός διάλογος με ένα υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που μας κουβαλήθηκε για να μας …αναπτύξει σε συνέδριο του…Καρεκλίδη!!!

Στην φωτογραφία αποτυπώνεται το έντονο ενδιαφέρον του κοινού που συνέρευσε και κατέκλυσε τους χώρους του Αναπτυξιακού Συνεδρίου!

Πάντως εξ όσων μας άφησε να καταλάβουμε ο υπουργός μας, η Ανάπτυξη έρχεται οσονούπω και κατά πάσα βεβαιότητα θα μας έρθει με τρένο. Μόλις ολοκληρωθούν τα έργα που εξήγγειλε (για να καταλάβετε ότι είναι αλήθεια, είναι η πέμπτη φορά μέσα σε μια τριετία που μας λέει ακριβώς τα ίδια!) για την ηλεκτροκίνηση και την παράκαμψη Ν. Ιωνίας, είναι πλέον θέμα ελάχιστου χρόνου να καταφθάσει. Μέχρι τώρα λογικά δεν ερχόταν. Με τι να έρθει δηλαδή; με τις γκαζοζέν που μένουν στον κάμπο ή με το Μουτζούρη; Να τα λέμε κι αυτά…

Κορυφαία, αναμφίβολα, στιγμή η εξόχως σημαντική ανακοίνωση για την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη ως πρόεδρου της Εθνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) που έφερε ρίγη συγκίνησης σε όσους είχαν την ευτυχία να την ακούσουν live (αν δεν είχαν αποκοιμηθεί στο μεταξύ…)