Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 22:26
Τοπικά

Στην κυκλοφορία ο νέος κυκλικός κόμβος στα ΚΤΕΛ [photos & video]






Στην κυκλοφορία παραδόθηκε σήμερα το μεσημέρι ο νέος κυκλικός κόμβος στα ΚΤΕΛ του Βόλου. Τα εγκαίνια της λειτουργίας του νέου κόμβου έγιναν σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής και πολλών πολιτών.

«Ο Βόλος αλλάζει, έρχονται πολλά έργα για την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας που το έχει ανάγκη για να γίνει σύγχρονη και ευρωπαϊκή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βόλου και πρόσθεσε πως δέσμευση της δημοτικής Αρχής είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα του 2018 θα έχουν ολοκληρωθεί και οι άλλοι δύο κυκλικοί κόμβοι που περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του δήμου.

Ο κ. Μπέος τόνισε την άριστη συνεργασία με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, κ., Σπίρτζη και τον γραμματέα, κ. Δέδε, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά, σημειώνοντας ότι εμείς δεν κοιτάμε πολιτικά ή κομματικά, αλλά το συμφέρον της πόλης μας, γι αυτό και είμαστε και ουδέτεροι.

Ακόμη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον καθηγητή, κ. Ηλιού, που σχεδίασε τον κόμβο, τους συνεργάτες του και τους υπαλλήλους του Δήμου, στις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Πράσινο και τη Βιώσιμη Κινητικότητα, που δούλεψαν νυχθημερόν, ώστε το έργο να έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα και να δοθεί σε κυκλοφορία πριν το Πάσχα προς εξυπηρέτηση τόσο των κατοίκων του Βόλου, όσο και των επισκεπτών.

Ο Βόλος αλλάζει σελίδα, γίνεται μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη και οι Βολιώτες να είναι σίγουροι ότι με τη σημερινή Δημοτική Αρχή θα αποκτήσουν όσα δικαιούνται και τους είχαν στερήσει προηγούμενες αρχές

Ο νέος κυκλικός κόμβος στο ύψος των ΚΤΕΛ είναι ο δεύτερος που κατασκευάστηκε, μετά από εκείνον στην είσοδο του Βόλου στην οδό Λαρίσης, στο ύψος της διασταύρωσης με το δρόμο για το Διμήνι.

Εντός του Μαΐου, όπως είπε ο κ. Μπέος, θα ξεκινήσει η κατασκευή του τρίτου κυκλικού κόμβου στο ύψος του Τελωνείου και στα τέλη του καλοκαιριού του τέταρτου κόμβου μπροστά από το Δημαρχείο Βόλου.