Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:11
Τοπικά

Διανεμήθηκαν τα αρνιά σε οικονομικά αδύναμους Βολιώτες από το Δήμο Βόλου






Από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου υλοποιήθηκε σήμερα η δωρεά του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, που προσέφερε το ήμισυ των χρημάτων από τις αντιμισθίες που του είχαν παρακρατηθεί όσο βρισκόταν σε αργία και έτσι με τα χρήματα αυτά δόθηκαν αρνιά σε δικαιούχους που βρίσκονται στην λίστα των ωφελούμενων από την Πρόνοια

Ο ίδιος ο κ. Μπέος που συνέδραμε στη διανομή των αρνιών, σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ανέφερε τα εξής:

Όπως είχα δεσμευτεί τα μισά χρήματα από τις αντιμισθίες μου, που παρακρατούνταν όσο διαρκούσε η άδικη απόφαση να τεθώ σε αργία, αμέσως μετά τη δικαίωσή μου θα τα διέθετα σε συμπολίτες μου που έχουν ανάγκη. Σήμερα, λοιπόν, κρατώντας όπως πάντα το λόγο μου, με τα χρήματα αυτά ο Δήμος Βόλου, που του τα δώρισα για τον σκοπό αυτό, προσέφερε σε 730 οικογένειες οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας τον πασχαλινό οβελία, δίνοντας ταυτόχρονα μια μικρή νότα χαράς και ανακούφισης.

Ευχήθηκα από την καρδιά μου του χρόνου να μην υπάρχει ούτε ένας συμπολίτης που να χρειάζεται την αρωγή μας. Αν όμως χρειαστεί να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε εδώ. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!