Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 03:34
Τοπικά

Στα λευκά το Πήλιο και η Όθρυς αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα






Ανοιχτοί οι δρόμοι στον ορεινό όγκο του Πηλίου και τη Όθρυος όμως απαιτείται η χρήση αντιολισθιτικών αλυσίδων από την Αλυκόπετρα και πάνω. Όλη τη νύχτα χιόνιζε, όμως τώρα η χιονόπτωση έχει σταματήσει. Το χιόνι στα Χάνια και στην Όθρυ φθάνει τα 30 εκατοστά και αυτή την ώρα επιχειρούν εννέα εκχιονιστικά κρατώντας το δίκτυο ανοιχτό, ενώ όλη τη νύχτα επιχειρούσαν 14 μηχανήματα και αλατιέρες.
Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, καθώς ο δρόμος προς τη Ζαγορά έχει αυξημένη κυκλοφορία λόγω και των επισκεπτών, αλλά και τη κίνηση των μεγάλων φορτηγών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοριν. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται ο καιρός να μαλακώσει όμως νέο κύμα χιονιά προβλέπεται αύριο Σάββατο.

Κανονικά έγιναν τα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ σήμερα το πρωί. Χθες υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα στην εθνική οδό που χιόνιζε στην περιοχή της Φθιώτιδας. Στο μεταξύ έχουν προγραμματιστεί αρκετά έκτακτη δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των επιβατών τις ημέρες των Χριστουγέννων, κυρίως από Αθήνα και Θεσσαλονίκης προς Βόλο.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ