Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 14:00
LIFE

Σε «Οδύσσεια» εξελίσσεται το διαζύγιο Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί!






Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από τον γάμο τους.

Για περίπου δύο χρόνια, από τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2016 ότι βρισκόταν στα πρόθυρα του διαζυγίου, το διάσημο ζευγάρι Μπραντζελίνα βρίσκεται σε διαδικασία λήξης του γάμου τους, οδηγώντας σε ένα από τα περιπετειώδη και πικρά διαζύγια στην ιστορία του Χόλιγουντ.

Αν η σχολαστικότητα συνεχιστεί όπως φαίνεται, τότε ο χρόνος που θα χρειαστεί για να βγει το διαζύγιο θα έχει διαρκέσει περισσότερο από τον γάμο τους.

Και παρά το γεγονός ότι το κόστος μέχρι τώρα έχει φτάσει τα 4 εκατ. δολάρια, δεν υπάρχει κάνενα σημάδι πιθανής συμφωνίας.

Σύμφωνα με μία πηγή κοντά στο ζευγάρι, δεν υπάρχει φως στο τούνελ, καθώς οι δύο τους δεν συμφωνούν σε τίποτα!

Το βασικό «αγκάθι» έχει να κάνει με την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, καθώς η Αντζελίνα θέλει την αποκλειστική επιμέλεια.

Μόλις τον Ιούνιο, η διάσημη ηθοποιός απειλήθηκε ότι θα χάσει την κηδεμονία αν δεν δώσει τους αριθμούς των κινητών των παιδιών στον Μπραντ και να τον αφήσει να τους μιλήσει χωρίς επιτήρηση, αλλά και να χτίσει μια υγιή σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, η Τζολί προσπάθησε να απομακρύνει τα παιδιά από τον πατέρα τους και τους αποξενώσει. Με αυτό ήλπιζε ότι θα τον λυγίσει και δεν θα ξαναδεί τα παιδιά, όμως όλη αυτή η προσπάθεια της γύρισε μπούμερανγκ.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Τζολί υποστήριξε ότι ο Πιτ δεν βοηθούσε καθόλου οικονομικά τα παιδιά από τότε που χώρισαν. Αυτό ανάγκασε τον διάσημο ηθοποιό να απαντήσει με έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία «δάνεισε» στην εν διαστάσει συζύγο του 8 εκατ. δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι όπου διαμένει, ενώ συνεισέφερε πάνω από 1,3 εκατ. δολάρια σε λογαριασμούς προς όφελος της ίδιας και των παιδιών.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η νομική ομάδα της Αντζελίνα προσπαθεί να χωρίσει το διαζύγιο σε δύο τμήματα: Αρχικά η Τζολί θέλει να χωρίσει οριστικά από τον Πιτ και στη συνέχεια να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα κηδεμονίας, επισκέψεων και οικονομικών.

Η απάντηση της πλευράς Πιτ ήταν οργισμένη, καθώς υποστηρίζει ότι ο Μπραντ ήταν εκείνος που πρότεινε πρώτος αυτή τη λύση από την 1η Αυγούστου, αλλά η Τζολί ήθελε να φανεί ότι ήταν δική της ιδέα.

Σύμφωνα με φίλο του ηθοποιού «ο ίδιος πήγε στους δικηγόρους της, και τους είπε πολύ λογικά ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει. Και περίμενε ότι θα το σκεφτούν και θα προχωρήσουν στην διευθέτηση του θέματος. Όμως ξαφνικά, κατέθεσε η ίδια πρόταση τονίζοντας ότι αυτή είναι η πρότασή της προς τον Πιτ και περιμένει την απάντησή του»!

Πάντως η πρώτη «νίκη» του Μπραντ Πιτ όσον αφορά στα παιδιά ήρθε πριν από λίγες ημέρες, καθώς σύμφωνα με τους δικαστές η Αντζελίνα θα πρέπει να επιτρέπει στον πρώην σύζυγό της να βλέπει πιο συχνά τα παιδιά μέχρι το δικαστήριο να βγάλει οριστική απόφαση.

Η Τζολί επιτρέπει στον Πιτ να βλέπει τα παιδιά τους για τέσσερις ώρες κάθε δεύτερη μέρα, στις ημέρες που έχουν σχολείο και για 12 ώρες κάθε δεύτερη μέρα κατά τις ημέρες που δεν έχουν σχολείο.

Αυτό είναι το τελευταίο που κυκλοφόρησε στα μέσα ενημέρωσης για ένα διαζύγιο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Πηγή: protothema.gr