Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο νοσηλευτής που ασέλγησε σε ναρκωμένη ασθενή στη Δράμα






Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε ο ανακριτής στον νοσηλευτή του νοσοκομείου της Δράμας, ο οποίος φέρεται να νάρκωσε και να ασέλγησε εις βάρος της 22χρονης ασθενούς, λίγη ώρα αφότου είχε βγει από την αίθουσα του χειρουργείου.

Μετά την τρίτη κατά σειρά αναβολή που πήρε προκειμένου να απολογηθεί, καθώς κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών προέκυψαν επιπλέον στοιχεία για τη δράση του 47χρονου κλινικού νοσηλευτή, οι δικαστικές αρχές τον έκριναν σήμερα προφυλακιστέο με τις κατηγορίες της έκθεσης σε κίνδυνο και επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατάχρηση σε ασέλγεια, υπεξαίρεση από την υπηρεσία.

Ο 47χρονος δέχτηκε την απόφαση του λειτουργού της δικαιοσύνης χωρίς να πει το παραμικρό και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγωγή του στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο νοσηλευτής που με την ενέργεια του προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Δράμας, καθώς ήταν γνωστός για την πολιτική του δραστηριότητα στην τοπική αυτοδιοίκηση, τις επόμενες ημέρες περιμένει και τις διοικητικές κυρώσεις από την υπηρεσία του.

Ο 47χρονος βρίσκονταν με διάθεση στο γενικό νοσοκομείο της Δράμας από το νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Παύλου στη Θεσσαλονίκη. Έτσι ο φάκελος του απεστάλη στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν το πειθαρχικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες θα διατάξει την οριστική του αργία από το δημόσιο τομέα. Παράλληλα όπως ανέφερε και στο protothema.gr ο διευθυντής του νοσοκομείου της Δράμας, Ευάγγελος Ναζάρογλου ξεκίνησε ήδη ΕΔΕ προκειμένου να διασαφηνιστεί από που προμηθεύτηκε τα επικίνδυνα σκευάσματα με τη αναισθητική ουσία που βρέθηκαν σπίτι του.