Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 02:48
ΒόλοςΤοπικά

Προσπάθεια στοχοποίησης του Αχ. Μπέου με κατασκευασμένο δημοσίευμα – Μηνύσεις κατά των υπευθύνων






Την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, προκάλεσε δημοσίευμα αθλητικού site της Αθήνας, που αναπαρήγαγε το site του Αρχιμήδη Καρεκλίδη στο Βόλο, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Μπέος ευρισκόμενος στα γραφεία της football league στην Αθήνα και ερχόμενος σε προστριβή με τον παράγοντα του Απόλλωνα Λάρισας, κ. Μαντζανά «τράβηξε» όπλο και τον απείλησε!

Σύμφωνα με τον κ. Μπέο που αμέσως υπέβαλε μηνύσεις στην Εισαγγελία κατά των συντακτών του δημοσιεύματος και όσων άκριτα το αναπαρήγαγαν, με την διαδικασία του αυτοφώρου, το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανυπόστατο και κατασκευασμένο και έχει στόχο να τον πλήξει πολιτικά, στην πορεία προς τις εκλογές.

Μάλιστα πέρα από την επίσημη δήλωσή του, που διανεμήθηκε από το Γραφείο Τύπου, λίγο μετά σε συνέντευξή του στον Δημήτρη Μαρέδη και τον Astra, «φωτογράφισε» ως υποκινητή και ενορχηστρωτή της εναντίον του συκοφαντικής επίθεσης, γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία, ιδιοκτήτη και πολλών ΜΜΕ , ο οποίος και φέρεται να χρηματοδοτεί στον Βόλο τοπική ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και να στηρίζει υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Βόλου, λόγω της αντιπαλότητάς του με τον κ. Μπέο!

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Αχιλλέα Μπέου, έχει ως εξής:

«Ξεπέρασε τα όρια κάθε δημοσιογραφικής αλητείας και χυδαιότητας η σημερινή εναντίον μου επίθεση, με πρόδηλη στόχευση, που ενορχηστρώθηκε από γνωστά κέντρα, που θέλουν να παρέμβουν στα δημοτικά πράγματα του Βόλου και να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, και που υλοποιείται μέσω μια ιστοσελίδας φάντασμα, χωρίς στοιχεία ιδιοκτήτη, συντάκτη ή έστω υπεύθυνου διαχειριστή και με την πρόθυμη συνδρομή των ομοίων, του ηθικού μου “εκτελεστή”, σε περιφερειακά και περιθωριακά Μέσα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και υποβάλλω μηνύσεις, με αυτόφωρη διαδικασία, όχι μόνο κατά αυτών που συνέταξαν και δημοσιοποίησαν αυτό το κατάπτυστο και ψευδέστατο κείμενο, ότι δήθεν “τράβηξα” όπλο σε συνεδρίαση ποδοσφαιρικού οργάνου, αλλά και όσων έσπευσαν να το αναπαράξουν, χωρίς να έχουν διασταυρώσει τη βασιμότητα των κατασκευασμένων “πληροφοριών”.

Μοναδική μου απορία και επειδή η αλητεία των αδίστακτων αυτών τύπων, με λιμανίσια προέλευση και μεγάλη προσήλωση στα συμφέροντα του γνωστού επιχειρηματία και στον χώρο του Τύπου, δεν έχει πλέον όρια είναι γιατί περιορίστηκαν να με εμφανίσουν ως απλό “πιστολέρο” και όχι ως ένα καταδρομέα που επιτέθηκε στη συνεδρίαση με μπαζούκα ή χειροβομβίδες; Ούτως ή άλλως το ίδιο γελοίοι και φαιδροί θα ήταν και ίσως προκαλούσαν κάποια μεγαλύτερη εντύπωση.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση και για όσους με γνωρίζουν, και είναι πολλοί ο Αχιλλέας Μπέος ουδέποτε είχε είτε νόμιμα , είτε παράνομα, όπλο, ακριβώς γιατί δεν το χρειάζεται, και τούτο έχει διαπιστωθεί κατ’ επανάληψη».