Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 20:53
Τοπικά

Πορταριά: Αποπειράθηκε να σκοτώσει την αδελφή της με καραμπίνα






Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Μαγνησία από αστυνομικούς του Α.Τ Περιφέρειας μία 31χρονη και ένας 44χρονος γιατί σύμφωνα με τη δικογραφία, η 31χρονη αποπειράθηκε να σκοτώσει την αδελφή της και στη συνέχεια αφού δεν το πέτυχε, μαζί με τον 44χρονο, την τραυμάτισαν σοβαρά, την εξύβρισαν και την απείλησαν. Μάλιστα στο σπίτι τους στα Κανάλια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η 31χρονη, επειδή είχε προσωπικές διαφορές με την 27χρονη αδελφή της την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, δεν την τραυμάτισε, όμως προκάλεσε ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια η 31χρονη και ο 44χρονος σύντροφό της την τραυμάτισαν, την απείλησαν με μαχαίρι και την έβρισαν.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι των δύο δραστών, στην περιοχή των Καναλίων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου, σε έρευνα σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
239ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
μία στρατιωτική ξιφολόγχη, ένα μαχαίρι και ένα φυσίγγιο, καθώς και
δύο συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους 495,2 γραμμαρίων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Επιπλέον, η χρησιμοποιηθείσα κυνηγετική καραμπίνα, μαζί με μία φυσιγγιοθήκη και δεκαπέντε φυσίγγια βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο με πυκνή βλάστηση.
Η κατασχεθείσα ποσότητα καπνού θα αποσταλεί στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Βόλου