Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 08:08
Τοπικά

Σκληρή επίθεση Αχιλλέα Μπέου σε Καρεκλίδη






Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος επιτίθεται στον πατέρα και υιό Καρεκλίδη.

Δείτε τι ακριβώς ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος:

“Παλιά μου τέχνη κόσκινο η διαστρέβλωση, που αγγίζει την αθλιότητα, από τους πατέρα και υιό Καρεκλίδη, που υποδύονται τους δημοσιογράφους εκδίδοντας μια διαφημιστική φυλλάδα με την επωνυμία «Μαγνησία» και που εν τέλει τη διαβάζουν μόνο τα άλλα μέλη της οικογένειας…
Σήμερα αναπαράγοντας τη συνέντευξή μου στο Σωτήρη Πολύζο και την TRT δημοσίευσαν ένα κατασκεύασμα, που πραγματικά ξεπερνά και τη διαπιστωμένη ικανότητά τους στην συκοφαντία, το ψεύδος και τη διαστρέβλωση, επιχειρώντας να με εμφανίσουν ότι δήθεν εκφράστηκα επικριτικά για τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Κοντονή!
Η αλήθεια βέβαια είναι εντελώς διαφορετική, αφού η αναφορά μου στο πρόσωπο του κ. Κοντονή ήταν μόνο επαινετική, αφού δεν ενέδωσε σε πιέσεις, που, όπως ακούγεται, του ασκήθηκαν για να παρέμβει στη Δικαιοσύνη και να την επηρεάσει σε βάρος μου. Και αυτό ευτυχώς το άκουσαν χιλιάδες τηλεθεατών της εκπομπής.
Πραγματικά απορώ πως οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι αυτής της πόλης, που ζουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια και καθημερινό αγώνα, ανέχονται τους Καρεκλίδηδες των οικονομικών συναλλαγών, της διαπλοκής, με τους πολιτικούς και τους εργολάβους δημοσίων έργων, να αμαυρώνουν και το δικό τους όνομα και να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι μαζί τους…
Σε ό,τι με αφορά, και αυτή είναι μια γενική παρατήρηση, πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς. Όσοι προσπαθούν να βιοποριστούν με τέτοιες άθλιες μεθόδους ας αναζητήσουν αλλού θύματα. Με μένα προσωπικά είναι καταδικασμένοι στην… πείνα και τη δημόσια ξεφτίλα – διασυρμό, όπως έχω αποδείξει… και να ξέρουν ότι το πικρό ποτήρι θα συνεχίσουν όχι μόνο μέχρι το 2019, αλλά μέχρι και το 2024!”