Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 14:43
ΒόλοςΤοπικά

Ποινή φυλάκισης σε Βολιώτη για πέντε fake….φόνους! – Εκανε φάρσα στην Αστυνομία






Σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική αποζημίωση 600 ευρώ καταδίκασε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 44χρονο Βολιώτη, ιδιαίτερα γνωστό για την εμπλοκή του με την πολιτική και τα social media.

Ο 44χρονος είχε κινητοποιήσει τις Αρχές κάνοντας φάρσα στην αστυνομία οτι έχει διαπράξει πέντε φόνους.

Εναντίον του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ψευδή αναφορά στην Αρχή και παράνομη κατοχή μαχαιριού. Ο δικηγόρος του επικαλέστηκε έλλειψη καταλογισμού της πράξης του.

Πρωτόδικα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του είχε επιβάλει συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχε λάβει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από τον 44χρονο Βολιώτη, … «Έχω κάνει πέντε φόνους, θέλω να τους ομολογήσω και να παραδοθώ. Τι πρέπει να κάνω», φέρεται να είχε δηλώσει ηλεκτρονικά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζήτησε αμέσως ηλεκτρονικά από τον 44χρονο, να την ενημερώσει, που βρίσκεται και αυτός ανταπάντησε «στο Βόλο», δίνοντας και την διεύθυνση του σπιτιού του. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έσπευσαν στις 14 Μαρτίου 2018 και συνέλαβαν στο σπίτι του τον 44χρονο, που φέρεται να είναι πολύ καλός γνώστης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια «ματσέτες» μήκους 30 και 42 εκατοστών. Ανακρινόμενος ο 43χρονος φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε κάνει φόνους, ότι το σκεπτόταν (τον φόνο) και ότι ήθελε να εξακριβώσει την ταχύτητα αντίδρασης των αστυνομικών και δικαστικών αρχών…