Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 09:20
Τοπικά

Περίπτερο για προβολή τοπικών επιχειρήσεων στο “Χωριό του Αη Βασίλη”






Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Νομού Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), στο πλαίσιο υλοποίησης των Δράσεων που αναδείχτηκαν από την μελέτη που εκπονήθηκε από το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ, προωθεί και στηρίζει και το κίνημα πολιτών: «καταναλώνουμε ότι παράγουμε». Σ’ αυτό το πλαίσιο η ΟΕΒΕΜ, εκπροσωπώντας τη Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Μαγνησίας, καλεί όλες τις παραγωγικές και μεταποιητικές τοπικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλουν μόνο για μια συγκεκριμένη ημέρα τα προϊόντα τους, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο τηλέφωνο 24210-32780.

Τα προϊόντα της κάθε επιχείρησης, με ή χωρίς έντυπο ή ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό, μπορούν να εκτίθενται δωρεάν ή να διανέμονται δωρεάν, μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της συγκεκριμένης ημέρας που θα συμφωνηθεί.

Η συγκεκριμένη ημέρα, θα βρίσκεται στο διάστημα από τις 04 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 08 Ιανουαρίου 2016. Η προβολή των προϊόντων της επιχείρησης, θα γίνεται δια μέσου του κατάλληλου περιπτέρου, που θα διαμορφωθεί ειδικά για το σκοπό αυτό στο ‘χωριό του Αη Βασίλη, που αναπτύσσεται στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο), όπου τα τελευταία χρόνια διοργανώνει εκεί εκδηλώσεις ο Δήμος Βόλου. Στις αιτήσεις των επιχειρήσεων που θα κατατεθούν, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.