Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 04:25
Τοπικά

Παρουσίαση αρχών και θέσεων συνδυασμού «Μαγνησία 2015»






Οι αρχές και οι θέσεις του συνδυασμού “Μαγνησία 2015” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Πλαστάρα που θα διεκδικήσει την προεδρία στις Επιμελητηριακές εκλογές, παρουσιάζονται την ερχόμενη Δευτέρα στις επτά το απόγευμα στο Volos Palace. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι υποψήφιοι που έχουν υποβάλλει την υποψηφιότητά τους μέχρι σήμερα.

Το Συνδυασμό απαρτίζουν υποψήφιοι επαγγελματίες, έμποροι και βιοτέχνες, άτομα νέα και παλιά, αξιόλογα με όραμα, όρεξη, δραστηριοποίηση στο Νομό μας και για το Νομό μας. Υποψήφιοι εκπρόσωποι από κάθε τμήμα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, δηλαδή το εμπορικό, το μεταποιητικό, το τουριστικό και το τμήμα υπηρεσιών.
«Καλούνται όλοι τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Μαγνησίας να παρευρεθούν στην παρουσίαση του Συνδυασμού «ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2025», προκειμένου να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τις προτάσεις μας, και να ανοίξει ένας ευρύτερος διάλογος που στόχο θα έχει το καλύτερο προγραμματισμό και την καλύτερη στόχευση ενόψει της οριστικής κατάρτισης του προγράμματος του Συνδυασμού μας»