Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:47
LIFE

Πάμελα Άντερσον: Θεραπεύτηκε από την ηπατίτιδα C και το γιορτάζει γυμνή!






Εξαιρετικά σημαντική φαίνεται πως ήταν η περασμένη εβδομάδα για την Πάμελα Άντερσον.

Η 48χρονη σταρ ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι θεραπεύτηκε από τον ιό της ηπατίτιδας C, αναρτώντας μια γυμνή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη λεζάντα: «Θεραπεύτηκα. Μόλις το έμαθα».

Η ίδια πρόσθεσε: «Προσεύχομαι για όποιον ζει με ηπατίτιδα C να τηρεί τα κριτήρια ή να διαθέτει τα χρήματα για την θεραπεία. Περισσότερα θα είναι διαθέσιμα σύντομα. Ξέρω πως η θεραπεία είναι ακόμα δύσκολο να ληφθεί».

Στην εν λόγω φωτογραφία, η Άντερσον είναι ολόγυμνη, ενώ γελά καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch» ζούσε με τον ιό για 16 χρόνια, όπως δήλωσε στο περιοδικό «People» τον περασμένο Αύγουστο. Η ίδια είχε σχολιάσει πως ήλπιζε ότι το νέο φάρμακο, το οποίο είναι εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων, θα είχε αποτελέσματα μέσα σε ένα μήνα, όπως και έγινε.

Η Άντερσον, μιλώντας ανοιχτά για τον ιό της ηπατίτιδας C, είχε δηλώσει: «Πριν 16 χρόνια, η είδηση μου είχε παρουσιαστεί σαν θανατική ποινή. Νομίζω πως είχε μεγάλο αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου. Παρόλο που εξωτερικά έδειχνα πως είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση, υπήρχε πάντα ένα μαύρο σύννεφο που με ακολουθούσε. Δεν μου έχει προκληθεί κάποια βλάβη στο συκώτι ή κάποια άλλη παρενέργεια. Ζω τη ζωή μου, όπως θέλω, αλλά πράγματι ο ιός θα μπορούσε να μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Οπότε, ήταν μεγάλη ευλογία το ότι μπόρεσα να λάβω το φάρμακο».

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, αποκάλυψε το 2002 πως μολύνθηκε από τον ιό της ηπατίτιδας C από μια βελόνα τατουάζ που μοιράστηκε με τον τότε σύζυγό της, Τόμι Λι.