Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 08:19
LIFE

Ο μισός πλανήτης ξενύχτησε βλέποντας «House of Cards»!






Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ξενύχτησαν το βράδυ της Παρασκευής προκειμένου να απολαύσουν τον 4ο κύκλο της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς «House of Cards».

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πρόεδρος Άντεργουντ έκανε τα social media να πάρουν «φωτιά», ενώ το hashtag #HouseOfCards συγκαταλέγεται στα πρώτα trends στο Twitter, εκεί όπου δεκάδες χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου ανταλλάσσουν ασταμάτητα τις τελευταίες ώρες απόψεις για την αγαπημένη τους σειρά.

Πολλοί «ανεβάζουν στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ατάκες από τα νέα επεισόδια της σειράς, ενώ άλλοι γράφουν για το πώς πέρασαν ολόκληρες ώρες απολαμβάνοντας να βλέπουν το ένα επεισόδιο της σειράς μετά το άλλο. Ωστόσο, όλοι λένε ότι δεν αντέχουν να περιμένουν για την 5 σεζόν της σειράς, η οποία ήδη δρομολογείται από τους παραγωγούς του «House of Cards».

«Μόλις κατάλαβα ότι πέρασε πέντε ώρες βλέποντας House of Cards. Δεν μετανιώνω τίποτα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος «τιτίβισε»: «Τώρα που τελείωσε το  House of Cards μπορώ να επιστρέψω στην κανονική μου ζωή».

Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των Ελλήνων θαυμαστών της σειράς οι οποίοι χρησιμοποίησαν επίσης το Twitter για να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους για την χθεσινή πρεμιέρα, αλλά και για να σχολιάσουν με την αφορμή αυτή την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα οι λάτρεις της σειράς μπορούν να την παρακολουθήσουν στο Netflix, ενώ από τα μεσάνυχτα ξεκίνησε από τον OTE TV και το νέο κανάλι OTE Cinema House of Cards η προβολή του 4ου κύκλου επεισοδίων του πολύκροτου πολιτικού θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Σπέισι. Όλα τα νέα επεισόδια μεταδόθηκαν διαδοχικά και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ ο νέος κύκλος θα προβληθεί και δεύτερη φορά σήμερα από τη μία το μεσημέρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της  πρώτης προβολής του.

Στο νέο κύκλο του «House of Cards» ο Φρανκ Άντεργουντ προσπαθεί να διαφυλάξει τη φήμη του, ενώ η Κλερ φιλοδοξεί να γίνει κάτι περισσότερο από πρώτη κυρία. Η μεγαλύτερη απειλή που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι ο ένας τον άλλο.