Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 16:22
Παραπολιτικά

Ο Μάρκος είναι εδώ κατακαημένε!






“Δεν είναι αυτός ο Βόλος που ονειρεύτηκες καημένε”. Τίτλος βαρυσήμαντου άρθρου – μανιφέστου, που θα μπορούσε να είναι η αναγγελία της παρουσίας του Μάρκου Μπαξεβανόπουλου, συστατικού στοιχείου διαφόρων ολιγομελών επιτροπών, στα πολιτικά πράγματα της περιοχής. Το γράφαμε προχθές, χθες μας επιβεβαίωσε.

Ο γεωλόγος τον οποίο επιτίμησε δημόσια σε αυστηρότατο τόνο ο καθηγητής πνευμονολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστας Γουργουλιάνης, για όσα έλεγε για τον αμίαντο, φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα απολιθώματα που παρουσιάζει στο Μουσείο του (αλήθεια ΜΚΟ είναι;) και θέλει να φέρει απολιθώματα και δεινόσαυρους και στην πολιτική, ελπίζοντας ότι τρομάζοντας τους πολίτες κάτι καλό, για τον ίδιο, θα πετύχει.

Βεβαίως για τον πολιτικό Μπαξεβανόπουλο δυο – τρεις αράδες είναι πολλές. Απλώς προσέξτε την κρίση μεγαλομανίας που περνά, για να τον συγκρίνετε και στο μέλλον, όταν αποκαλεί τον απλό πολίτη, με συγκατάβαση είναι αλήθεια και έντονη ποιητική διάθεση,, “καημένο”, που, σε αντίθεση με τον ίδιο, προφανώς δεν ξέρει τι του γίνεται!