Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 19:19
ΒόλοςΤοπικά

Ο Βόλος υποδέχεται τη Μαρινέλλα – Απόψε η πολυαναμενόμενη συναυλία






Μία από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, απόψε οι Βολιώτες και οι επισκέπτες στην πόλη.

«Τα λόγια είναι περιττά» όταν πρόκειται για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη  Μαρινέλλα, η οποία παρέα με τον αγαπημένο ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα έρχονται για μια  ξεχωριστή παράσταση στον Βόλο, απόψε, στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του Δήμου Βόλου (Πεδίον του Άρεως), στις 21:00.

Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι με τις πασίγνωστες επιτυχίες  από την προσωπική τους δισκογραφία, αλλά και τραγούδια  σταθμούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, κορυφαίων συνθετών και στιχουργών.

Η χημεία των δύο ερμηνευτών έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν καθώς έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά αλλά και σε αφιερωματικές συναυλίες. Φέτος, εδραιώνοντας μία σταθερότερη επί σκηνής συνεργασία, μας προσκαλούν να μοιραστούμε τα γεμάτα συναίσθημα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν, τραγούδια που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Η σαρωτική και συγκλονιστική παρουσία της Μαρινέλλας από τη μία και  το ήθος και η ποιότητα του Κώστα Μακεδόνα από την άλλη, αποτελούν από μόνα τους την εγγύηση για μία αξέχαστη βραδιά.

Τα υπόλοιπα επί της σκηνής…