Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 10:58
Τοπικά

ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ: Έκτακτη γενική συνέλευση της Φιλοπτώχου

Δεύτερο συνέδριο Real Estate "Μια νέα εποχή ανατέλλει για την εγχώρια αγορά", Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)





Αίτημα για ορισμό προσωρινής διοίκησης της ΦΑΒ, από τον υπό προθεσμία και πανικόβλητο πρόεδρο, Αγραφιώτη

Αίτημα στο Πρωτοδικείο Βόλου για ορισμό προσωρινής διοίκησης της ΦΑΒ, λόγω παραιτήσεων δύο μελών της, το οποίο προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στις 20.12.2016, δηλώνει ότι κατέθεσε το Ορφανοτροφείο Βόλου. Την ίδια στιγμή, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου καλεί σε έκτακτη Γ.Σ. την Κυριακή το απόγευμα.

Πρόσκληση έκτακτης ΓΣ της ΦΑΒ
Την ίδια ώρα το Σωματείο «Φιλόπτωχος Αδελφότης Βόλου», απέστειλε πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης μεθαύριο Κυριακή 9 Οκτώβρη, στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου, οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10 ,στο Βόλο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
1) Λήψη απόφασης περί ανάκλησης της με αριθμ. 6/4-3-2016 πράξης του Δ.Σ., που αφορά την υπόδειξη τριών μελών του, για την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του Ιδρύματος με την επωνυμία Ορφανοτροφείο Βόλου.
2) Λήψη απόφασης για ανάδειξη από τα μέλη του Σωματείου τριών μελών, για την υπόδειξη αυτών στη συμμετοχή τους στην συγκρότηση του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.

Η σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης είναι η πρώτη και για την απαρτία απαιτείται να είναι παρόντα το (1/2) τουλάχιστον των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών, δηλαδή να έχουν καταβάλλει και τη συνδρομή του έτους 2016.
Αν δεν υπάρξει απαρτία κατά την πρώτη σύγκληση, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ.4 του καταστατικού μετά δύο ώρες, δηλαδή στις 18.00 την ίδια μέρα και στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

 

ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ως αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Βόλου, που είναι η εκ του Νόμου εποπτεύουσα αρχή του Ορφανοτροφείου Βόλου, καλώ όλα τα μέλη, παλιά και νέα, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου, οδός 2ας Νοεμβρίου αριθμός 10, στο Βόλο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί και θα συνέλθει δύο ώρες μετά, στις 18:00μ.μ..

Μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί και προκάλεσαν σε όλους μας εύλογες ανησυχίες, θα πρέπει όλοι μαζί να συζητήσουμε και να λάβουμε τις αναγκαίες αποφάσεις που θα επιφέρουν την ηρεμία στο Ίδρυμα, για τα παιδιά του οποίου η αγάπη και η προσοχή μας είναι δεδομένες και αμέριστες. Γι’ αυτό και η παρουσία όλων μας κρίνεται αναγκαία.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου

Αναστάσιος Μπατζιάκας