Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 13:16
Αθλητικά

Οργανωμένοι Παναχαϊκής κατά Κούγια






Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, Nortenos… περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή του Αλέξη Κούγια (στο ματς του Σαββάτου με την ΑΕΛ, στην Πάτρα), στον οποίο αναφέρθηκαν με σκληρά λόγια και κάλεσαν τον κόσμο να δώσει «απαντήσεις»! Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Είχαμε εφτά χρόνια φαγούρα, εκεί στα «χαμηλά». Ευτυχώς, δεν έπιανε πολύ χώρο, λόγω μεγέθους. Ο κοντορεβιθούλης, αυτός ο γίγαντας σε έκδοση μινιόν, επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος. Στην πόλη, που ξεφτίλισε σε όλη την Ελλάδα. Εναντίον της ομάδας που κατέστρεφε συστηματικά, επί 7 χρόνια. Ο εγκληματίας πάντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός που χρέωσε την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ με 2 εκατ. ευρώ. Αυτός που εσένα, αγνέ φίλαθλε, σε έκανε να ντρέπεσαι για την ομάδα που αγάπησες και υποστήριζες με πάθος, τόσα χρόνια. Αυτός που κατάντησε την ομάδα περιοδεύων θίασο.
Αυτός που, επί 7 χρόνια, συνωμοσιολογουσε μόνος του εναντίον του εαυτού του, γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολιόταν μαζί του. Αυτός που σου κατέστρεψε τις Κυριακές μας, επιστρέφει. Οι Πατρινοί δεν ξεχνούν, ποτέ!!!! Ας του δώσουμε την απάντηση μας, όλοι μαζί, το Σάββατο στις 7 μμ. στο Παμπελοποννησιακό.
Αφήνουμε πίκρες και σκεπτικισμούς στην άκρη και πάμε όλοι γήπεδο, να αποδείξουμε την αγάπη μας για το κοκκινόμαυρο χρώμα και ποιος είναι ο πραγματικός λαός της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Αυτοί, που χωρίς υστεροβουλία αλλά αγνά αγαπούν την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και ξαπόστειλαν τον απόλυτο καταστροφέα, μακριά της, θα είναι στις κερκίδες και θα τραγουδούν για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ μας.
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ… ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ…».