Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:01
Αθλητικά

Ολοκληρωμένη πρόταση για ανακατασκευή της Νεάπολης






Το ότι οι παράγοντες του Volos NFC έχουν έρθει στο Βόλο με σκοπό να επενδύσουν, έχει φανεί από τις πρώτες τους κινήσεις.  Οι ενέργειες τους όμως δεν σταματούν στη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που σκοπό έχει να πρωταγωνιστήσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Αχιλλέας Μπέος, λοιπόν αποκάλυψε στη προχθεσινή του συνέντευξη στον Astra ότι από την ενημέρωση που έχει από τους παράγοντες του Volos NFC, μέσα στο Ιανουάριο θα κατατεθεί στο Δήμο Βόλου ολοκληρωμένη πρόταση για την ανακατασκευή της Νεάπολης που θα περιλαμβάνει την κατασκευή μίας καινούργιας εξέδρας, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδου, βοηθητικών γηπέδων και ενός μίνι αθλητικού κέντρου.

Η πρόταση αυτή θα εξεταστεί από τη Δημοτική Αρχή, με την προϋπόθεση όπως τόνισε ο Δήμαρχος Βόλου, η νέα ομάδα να έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και να έχει συσπειρωθεί ο κόσμος, κάτι που από τα πρώτα δείγματα φαίνεται να έχει επιτευχθεί σε ένα σημαντικό βαθμό.

Μία πρόταση που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η αυτή ομάδα ήρθε με σκοπό να δώσει όραμα και πνοή στο βολιώτικο ποδόσφαιρο.