Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024 12:50
Αθλητικά

Οι σκέψεις του Σούλη για την ενδεκάδα με τον Αγροτικό






ξεκάθαρα φαίνεται πως είναι τα πράγματα σχετικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός Βόλου στο αυριανό ματς με τον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Κισσαμικό, κι αυτό διότι όπως λέει και το ρητό ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Στην πραγματικότητα το μοναδικό ερωτηματικό έχει να κάνει με τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Αρβανίτη. Από τη στιγμή πάντως που αποκλείστηκε από την αποστολή ο Καραμανλής, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η μετατόπιση του Νάστου στο κέντρο της άμυνας και την παρουσία του τσιάρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Φερνάντες. Από κει και πέρα αλλαγές δεν αναμένονται, με τον Στρατηλάτη να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Μπουτζίκο να καλύπτουν τα άκρα της άμυνας και τον Ντάσιο να αποτελεί τον έναν εκ των δύο στόπερ.
Ο Γκουγκούδης θα αγωνιστεί και πάλι σε ρόλο εξτρέμ, όπως και ο Ντεπέτρις, ενώ ο Λεόν θα αναλάβει το ρόλο του δεκαριού πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γουόρντεν.

Οσον αφορά τον Νικολιά, ναι μεν συμπεριελήφθη στην αποστολή, ωστόσο δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.