Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 16:06
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οικο-εξουσιαστικός εμφύλιος! – Οι γέροι με τη νεολαία διαφωνούν από τι θα πεθάνουμε!!!






Δεν είναι λίγοι, το αντίθετο μάλιστα, εκείνοι που αμφισβητούν τα αγνά κίνητρα προσώπων και ομάδων που εργολαβικά έχουν αναλάβει, χρόνια τώρα, την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή μας. Και όσοι πρωτοστατούν σε αυτή την ιστορία, με τις πράξεις τους, φαίνεται να δικαιολογούν τις όποιες υπόνοιες μπορεί να υπάρχουν, με χαρακτηριστική την τελευταία περίπτωση του νερού!

Οι γέροντες, λοιπόν, του χώρου (Λημνιός, Βολιώτης κλπ) βλέποντας ότι τίθενται στην άκρη από τη νέα γενιά (Βαξεβανόπουλος, Ιφιγένεια κλπ) που προσπαθεί να μας πείσει ότι θα πεθάνουμε από καρκίνο που θα προκληθεί από την ΑΓΕΤ, πέρασε στην αντεπίθεση και προσπαθούν, με τη σειρά τους, να μας πείσουν ότι ναι μεν θα πεθάνουμε από καρκίνο, αλλά αυτός θα μας έρθει από το…νερό!

Μια και δυο, λοιπόΝ, πήγαν στον Εισαγγελέα να τον ενημερώσουν κι εκείνον, αλλά ο άνθρωπος σοβαρός και υπεύθυνος ων, τους ζήτησε στοιχεία που να στοιχειοθετούν τους ισχυρισμούς τους. Κι όταν φυσικά δεν παρουσιάστηκαν τέτοια στοιχεία τους έδειξε ευγενικά την πόρτα της εξόδου, με ην ευγενική παρότρυνση αν βρουν να επανέλθουν…

Κι έτσι, λοιπόν, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι προς το παρόν. Θα πεθάνουμε από την…ΑΓΕΤ και τον επικήδειο θα μας τον εκφωνήσει ο Βαξεβανόπουλος!!! Για να καταλάβετε το μέγεθος του…προβλήματος, μέχρι και ο εκ περιτροπής δημοσιογράφος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ εξανέστη και έγραψε το εξής μνημειώδες σχόλιο στο σάιτ που διατηρεί:

Ανοησίες χωρίς στοιχεία… που καθιστούν συμπαθή τον κ. Μπέο

“Ο κ. Εισαγγελέας και σωστά όπως έλεγε σήμερα στο Ράδιο ΒΕΡΑ ο Κώστας Βολιώτης ουσιαστικά τον ίδιο και τον κ.Λημνιό τους άκουσε μεν, τους είπε δε, πως αν συγκεντρώσουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις καταγγελίες τους για το νερό που πίνουμε σε σχέση με τους καρκίνους που εμφανίζονται στη περιοχή, να τον επισκεφτούν εκ νέου. Τούτο σημαίνει πως ο άνθρωπος είναι σοβαρός και δεν δίνει υπόσταση με την εμπλοκή της δικαιοσύνης χωρίς λόγο και στοιχεία, σε αβάσιμες προς το παρών, μη σοβαρές υποθέσεις του τί συμβαίνει με ένα έτοιμο θέμα, οποιουδήποτε. Το κρίμα είναι πως, οι εκπρόσωποι της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας δεν αντιλαμβάνονται τί δημοσιοποιούν ως ανησυχία τους, που μπορεί να προκαλεί αδικαιολόγητη ανησυχία και παραπληροφόρηση στους πολίτες, όπως δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι, η έλλειψη σοβαρότητας σε τέτοια θέματα, ευνοεί τον κ. Μπέο, ο οποίος δικαιολογημένα στην κοινή γνώμη θα λάβει τον ρόλο του πολιτικού θύματος που άδικα χτυπιέται και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο. Κρίμα…”

ΥΓ Εντάξει, αυτόν δεν τον φοβίζει ο θάνατος, αλλά μην δικαιωθεί ο… Μπέος. Βίτσια είναι αυτά…