Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 20:35
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον έψαχνε η Νικολούλη, κι αυτός έκανε… διαρρήξεις στη Σύρο!

Συγγενείς και φίλοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής
Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση ενός 37χρονου Έλληνα ο οποίος συνελήφθη στην Σύρο για τις διαρρήξεις σε τέσσερις επιχειρήσεις που αναστάτωσαν τα τελευταία 24ωρα το νησί, αλλά αποκαλύφθηκε ότι τον αναζητούσαν η Αστυνομία και η… εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ως αγνοούμενο!






Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Cyclades24.gr, συγγενείς και φίλοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς είχαν ανησυχήσει επειδή δεν έδινε σημεία ζωής. Ωστόσο, εκείνος βρισκόταν στην Σύρο για… «δουλειές»! Ήδη, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Ερμούπολης διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος ήταν αυτός που παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη στο διάστημα από την περασμένη Τετάρτη ως την Παρασκευή.

Στόχος του ήταν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εισέβαλε παραβιάζοντας τα παράθυρα. Όμως, δεν βρήκε παρά μόλις 20 ευρώ στο ένα από αυτά. Επιπλέον, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, φέρεται να είχε διαρρήξει ένα απομονωμένο σπίτι από το οποίο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο δεν είχε μέσα χρήματα αλλά μόνο ένα ακριβό κινητό που οδήγησε στην σύλληψη του δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του!