Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 15:17
Αθλητικά

Μονόδρομος για τον Βόλο η νίκη κόντρα στα Τρίκαλα (3.00 μ.μ.)






Δέκα αγωνιστικές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Football League και όπως γίνεται αντιληπτό, κάθε ματς είναι και ένας τελικός για την ομάδα του Βόλου στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ειδικά μετά τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχουν αντιληφθεί τη σημασία των τελευταίων δέκα αναμετρήσεων και αρχής γεννομένης από τη σημερινή με αντίπαλο τα Τρίκαλα, εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην δώσουν άλλα δικαιώματα και να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερο την υπόθεση ανόδου.

Η νίκη στο σημρινό ματς με τα Τρίκαλα αποτελεί μονόδρομος για τον Βόλο, αφενός για να παραμείνει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του και αφετέρου για να επιστρέψει στα ύψη και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Σίγουρα ο σημερινός αγώνας με τα Τρίκαλα, μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο οι παίκτες του Χουάν Φεράντο με τη βοήθεια των φίλων της ομάδας, έχουν την ικανότητα και την ποιότητα να τον μετατρέψουν εύκολο και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.