Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 03:13
Αθλητικά

Με τους βασικούς ο ΠΑΟΚ στο Βόλο για το φιλικό του Σαββάτου






Ενας σπουδαίος φιλικός αγώνας διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στο ΕΑΚ Βόλου. Εκεί όπου ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Ο φιλικός αγώνας του Σαββάτου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφενός γιατί διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο ΕΛΕΠΑΠ και στο ίδρυμα Φλόγα και αφετέρου γιατί θα αποτελέσει ένα καλό αγωνιστικό τεστ τόσο για τον Βόλο, όσο και για τον ΠΑΟΚ εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων τους.

Και μπορεί για τον Βόλο να είναι προφανές ότι το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού αντιμετωπίζει μία κορυφαία ομάδα, αλλά το ίδιο λίγο πολύ συμβαίνει και για τον ΠΑΟΚ, μια και ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Ραζβάν Λουτσέσκου ακόμα… ψάχνεται.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί στο Βόλο με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του και ουσιαστικά οι μόνοι που θα απουσιάσουν θα είναι οι διεθνείς. Κι αυτό γιατί ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και το φιλικό με τον Βόλο αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, ότι στο φιλικό του Σαββάτου δεν θα δούμε έναν αγώνα όπου ο Βόλος Ν.Π.Σ. θα αντιμετωπίσει τα δευτεροτρίτα του ΠΑΟΚ, αλλά τη βασική ομάδα του «Δικεφάλου» χωρίς φυσικά του διεθνείς.

Θυμίζουμε ότι το εισιτήριο είναι μόλις 5 ευρώ και ο αγώνας ξεκινάει στις 7.00 μ.μ.