Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 00:25
Τοπικά

Με την ομιλία του Γ. Πρωτούλη ολοκληρώθηκε το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στον Βόλο






Στον Βόλο βρέθηκε  ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ καθώς ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ –Οδηγητή που ολοκληρώθηκε χθες .

Ο κ. Πρωτούλης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν κατάργησε κανένα αντεργατικό – αντιλαϊκό νόμο και πρόσθεσε νέα βάρη στον ελληνικό λαό. Παράλληλα ανέφερε το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ χρεοκόπησε και τώρα στήνεται το νέο παραμύθι, «της δίκαιης ανάπτυξης».
Στην ομιλία του ο κ. Πρωτούλης ανέφερε πως η παρουσία της ΚΝΕ δείχνει ότι υπάρχουν πρωτοπόρες δυνάμεις, που μπορούν να δράσουν προσθέτοντας ότι μπορεί να κάνει την διαφορά αν συναντηθεί με τη δράση του ΚΚΕ.
Τέλος τόνισε ότι η πρόταση του ΚΚΕ μπορεί να υλοποιηθεί και θα είναι έργο του ίδιου του λαού προσθέτοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς σήμερα γράφονται νέες σελίδες και αύριο περισσότερες για τους αγώνες του λαού.
Παράλληλα απεύθυνε κάλεσμα στην εργατική τάξη, στους αγρότες, στη νεολαία και στους επαγγελματίες για να οργανώσουν την αντεπίθεση με μαχητική δράση. Πρόσθεσε μάλιστα πως στην Ελλάδα παράγεται πλούτους και μπορεί να παραχθεί περισσότερος με ανοιχτά εργοστάσια και με εργάτες που αμείβονται όπως τους αξίζει.

Ακολούθησε μεγάλη συναυλία με τους Δ.Μπάση,  Ρ.Αντωνοπούλου και Μ.Ανδρουλικάκη.