Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:41
Αθλητικά

Με «τεσσάρα» επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος






Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 4-1 εκτός έδρας του Αιγινιακού και αύξησαν και πάλι στους 6 βαθμούς της διαφορά από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Κέρκυρα.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι έπειτα από σουτ του Μάντζη. Τελικά οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ 16ο λεπτό με τον Ντεντάκη, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Ηλιόπουλος στο 30ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος με σουτ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο τελείωσε το Α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Αιγινιακός μείωσε προ στιγμήν στο 52ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο, ωστόσο ο Βόλιος πήρε εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στο 67ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φράγκου έπειτα από ανατροπή του Κόκκορη. Το 1-4 έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Βόλο να φτάνει σε μία άνετη νίκη.

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (46ο Ζαννάκης), Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης (70ο Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Κούστα (46ο Εππας), Γρανάδος.

Βόλος: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καρρίκι, Πέντα, Πίτου Γκαρσία (60ο Κόκκορης), Δόρης, Λούκας (46ο Φράγκος), Μάντζης (46ο Πίσπας), Ηλιόπουλος