Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 02:15
ΒόλοςΤοπικά

Μεταξύ Παπαδούλη – Αποστολάκη ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ – Έλλειψη χιούμορ το «κόψιμο» Γαργάλα – Κοκκινάκη






Με τον Απ. Παντσά να αποχωρεί, μετά και τις δύο δημοσκοπήσεις, μία δημοσιοποιημένη και μια που έγινε γνωστή μέσω διαρροών, που τον έφεραν σε εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, συνεδριάζει σήμερα στην Αθήνα η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Παν. Σκουρλέτη και σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να αποφασίσει μεταξύ της στήριξης, ως υποψηφίου Δημάρχου Βόλου, του εκλεκτού του ΚΙΝΑΛ, Απ. Παπαδούλη και του Ιάσονα Αποστολάκη, δημοτικού συμβούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κεντρική κομματική οργάνωση, και το Μαξίμου, επιθυμούν διακαώς τον κ. Παπαδούλη, αλλά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις τοπικά, που στηρίζονται και από τον Κώστα Πουλάκη, σφοδρό πολέμιο του πάλαι ποτέ χρυσού αγοριού των βιομηχάνων.

Δυστυχώς από έλλειψη, στοιχειώδους έστω, χιούμορ δεν συζητήθηκαν επαρκώς οι περιπτώσεις του Κώστα Γαργάλα και βεβαίως της Φωτεινής Κοκκινάκη, την οποία γι άλλη μια φορά θαύμασε το πανελλήνιο για τη συμπεριφορά της στη διάρκεια των επεισοδίων στο Μεταξουργείο

Η δήλωση του κ. Παντσά

Σε αναρτησή του στο Facebook ο κ. Παντσάς ανέφερε τα εξής:

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι. Λυπάμαι. Το σκοτάδι τελικά ήταν τόσο πυκνό που κάποιοι, αυτο-αναιρούμενοι, δεν μπόρεσαν να δουν πέρα από την κομματική τους μύτη. Δυστυχώς τα μανταλάκια την πόλη περιμένουν. Το 2014 ο προσωπικός τυχοδιωκτισμός νίκησε. Το τι θα γίνει το 2019 θα το ορίσει ο κομματικός τυχοδιωκτισμός.
Σταθερά απέναντι στο Μαύρο …θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και με συντριπτική πλειοψηφία πίστεψε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα ευρύ υπερκομματικό ψηφοδέλτιο. Θα ευχαριστήσω επίσης τους απλούς πολίτες που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν πλάι μου, θετικά σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα. Σε όλους όσοι , εκόντες η άκοντες , το μαύρο γεννουνε θα τους ευχηθώ να φτιάξουν τουλάχιστον όμορφα όνειρα , τη νύχτα να παρηγορούνε.